Dobrodelen smart na svetovni turneji; čez nekaj dni pride v Slovenijo!

  • 15.02.2015
  • Uredništvo
#
Dogodek ima tudi dobrodelno noto, saj bo podjetje igus za vsak prevožen kilometer v Sloveniji v dobrodelne namene doniralo 1 €.

Avantura se je pričela v Indiji, se nadaljevala preko Kitajske, Južne Koreje, Tajvana, Japonske. Mestni smart fortwo je že prevozil Ameriko, Azijo in velik del Evrope. Za njim je že preko 80.000 kilometrov, kar je dvakratni obseg zemlje.

Turneja vodi preko štirih kontinentov, treh oceanov, po avtocestah, mestnih središčih, blatu, skozi tropsko vročino in področje večnega snega in ledu. Skupaj bodo v 14 mesecih prevozili 30 držav sveta. 

Na svetovnem zemljevidu se bo 20. in 21. februarja znašla tudi Slovenija

GALERIJA

Slovenski zastopnik podjetje Hennlich in družba igus v sodelovanju s Slovensko Veteransko Avto Moto Zvezo pripravljajo družabni dogodek, kjer se bomo lahko od bližje spoznali s smartom in tudi njihovimi izdelki iglidur. V soboto, 21. febraurja se bo smart pripeljal na Vransko pred Muzej starodobnih motociklov. Največja slovenska veteranska zveza bo na ta dan pripeljala tudi nekaj starodobnikov ter predstavila možnosti za vgradnjo naprednih materialov pri prenovi le teh. 

Ta dan bo tudi brezplačen ogled muzeja in za obiskovalce tudi krajši turistični ogled Vranskega skupaj z brezplačnim kosilom

  • Vir: iglidur
  • Foto: iglidur

AKTUALNO