Bomo v novem Top Gearu poslušali "How you doin'?"

  • 04.02.2016
  • Gregor Žvab
#

Ljubitelji oddaje Top Gear bodo novico dneva, kar se odaje tiče, najbrž sprejeli z mešanimi občutki. Edini do sedaj potrjeni voditelj oddaje Chris Evans, je namreč tudi uradno dobil družbo. In če smo še pred časom ob njem napovedovali Chrisa Harrisa, je ime novega voditelja udarilo kot strela z jasnega. To je Matt LeBlanc, bolj znan kot Joey iz znane nanizanke Prijatelji (Friends). 

In če ste v dvomih, ali ima LeBlanc dovolj kompetenc za to delovno mesto, pomislite nazaj. Je najhitrejši vseh časov v rubriki "Star in a reasonably priced car", izjemen avtomobilistični entuzijast in občasni amaterski dirkač. Tudi ostale rubrike v oddaji Top Gear mu niso tuje, saj se je s Stigom že zapeljal tudi z Mclarnom MP4-12C.

Sam je dejal, da je kot avtomobilistični navdušenec in oboževalec oddaje Top Gear navdušen, da bo lahko del njenega novega rojstva in da komaj čaka, da bodo svetu lahko pokazali, kaj pripravljajo. Navdušenje je z njim delil tudi Chris Evans, ki pa se je do sedaj med snemanji znašel že v kar nekaj težavah. Poleg tega, da so ugotovili, da ne more istočasno voziti in govoriti v kamero, mu je nazadnje postalo še slabo med vožnjo na sovoznikovem sedežu.

Morda pa je prav "Joey" tisto, kar novi Top Gear potrebuje. No, pa še en voditelj zraven, katerega ime bo moralo biti znano v kratkem, saj je premiera oddaje predvidena za maj.

  • Vir: topgear.com
  • Foto: topgear.com

AKTUALNO