BMW z novo generacijo koles za vse zahteve

  • 26.04.2014
  • Klemen Miklavžin
#

Kolekcija 2014 ni inovativna samo v smislu svojega dizajna, pač pa vključuje širok spekter novih tehničnih lastnosti. Poleg inovacij s strani samega BMW, so novi modeli opremljeni s komponentami vrhunskih proizvajalcev, kot so Shimano in Suntour. Hidroformiran okvir, ki je izdelan s pomočjo najsodobnejše tehnologije,  je robusten in lahek ter zagotavlja optimalno učinkovitost z maksimalnim prenosom moči ob minimalnem naporu.

Nova kolekcija koles vključuje BMW Cruise Bike, novo športno različico M kolesa, Cruise e-bike ter udoben in funkcionalno vsestranski BMW Trekking Bike.

GALERIJA


Zgodovina v ozadju aktualne kolekcije koles

BMW zadnjih 60 let ustvarja inovativna visokokvalitetna kolesa in je v svoji panogi večkrat bil v vlogi pionirja. V 50. letih je BMW izdelal prvo kolo, narejeno iz aluminija, materiala, ki je v industriji postal popularen šele 30 let kasneje. BMW inženirji so igrali odločilno vlogo pri razvoju sprednjega vzmetenja, ko so na gorsko kolo prenesli vzmetenje motornega kolesa. Premični mehanizem, uporabljen na BMW G kolesu na prelomu tisočletja je tudi predstavlja pionirski razvoj v industriji. Okvirji, dizajnirani s strani DesignworskUSA za drugo in sedaj tudi za tretjo generacijo BMW koles so poudarjene izjave dizajna.

Na voljo pri pooblaščenih trgovcih in servisnih partnerjih BMW po Sloveniji.

Kolo Cena
BMW Cruise Bike 1.012,00 €
BMW Cruise M Bike 1,172,00  €
BMW Trekking Bike 1,225,00  €
All Mountain 3.194,00 €
BMW Cruise e-Bike 2.985,00 €

 

  • Vir: BMW
  • Foto: BMW

AKTUALNO