BMW FEST 2015 bo tudi letos v Arboretumu Volčji Potok

  • 28.08.2015
  • Uredništvo
#
Tekači in obiskovalci dogodka sodelujejo v žrebanju za polletno uporabo novega BMW serije 2 Gran Tourer.

Po lanski uspešni premierni izvedbi družinsko tekaškega dogodka BMW FEST, bo BMW Group Slovenija tudi letos organizirala BMW FEST, ki bo potekal 20. septembra 2015 v Arboretumu Volčji Potok. Tudi v letošnjem letu so prijave na vse aktivnosti in vstop na dogodek brezplačne, predhodna prijava pa je obvezna in poteka na spletni strani www.bmw-fest.si do 17. septembra 2015.

bmw-fest-2015-bo-tudi-letos-v-arboretumu-volcji-potok-1440757738

Pester program na BMW FEST

Na ogled bodo postavljena vozila in motorna kolesa BMW, MINI ter električna vozila BMW i. Z izbranimi modeli BMW, MINI ter električnimi vozili BMW i se bodo obiskovalci lahko odpeljali tudi na testno vožnjo ter se preizkusili v spretnostni vožnji.

Za zabavo bo poskrbela glasbena skupina Čuki ter stand-up komik Tadej Toš, otroci bodo lahko uživali na ustvarjalnih delavnicah, napihljivih gradovih ter v številnih športnih aktivnostih. Udeleženci bodo lahko spoznali uspešne slovenske športnike in ambasadorje blagovne znamke BMW in sicer svetovna prvaka Jakova Faka in Žana Koširja, Jureta Koširja, Marka Grilca ter člane Slovenske biatlonske reprezentance.

bmw-fest-2015-bo-tudi-letos-v-arboretumu-volcji-potok-1440757750

  • Vir: BMW Slovenija
  • Foto: BMW Slovenija

AKTUALNO