BMW Avto Aktiv postal ekskluzivni prodajalec vozil BMW i v Sloveniji

  • 21.03.2015
  • Žane Kurent
#

Znamka BMW i uradno vstopa na slovenski trg. V ljubljanskem BTC so v Kristalni palači odprli prvi BMW i salon, ki ga bo vodil pooblaščeni BMW i prodajalec in serviser Avto Aktiv.

Lothar Schupet, generalni direktor BMW Group Slovenija, je ob lansiranju znamke BMW i dejal: »BMW i predstavlja celoviti pristop k trajnostni mobilnosti brez emisij. Z lansiranjem znamke in obeh modelov, BMW i3 in BMW i8 trg, začenjamo novo dobo električne mobilnosti tudi v Sloveniji. Z BMW i ponujamo rešitve prihodnosti že danes.«

bmw-avto-aktiv-postal-ekskluzivni-prodajalec-vozil-bmw-i-v-sloveniji-1427308693

Na novinarski konferenci ob uradnem lansiranju znamke BMW i v Sloveniji je znamko BMW i predstavil Daniel Gamber, projektni vodja pri znamki BMW i. Gamber je v svoji predstavitvi izpostavil globalne trende, ki potrjujejo, da je elektromobilnost ne samo privlačna, pač pa tudi logična pot prihodnosti. Trendi namreč nakazujejo, da bo do leta 2030 več kot 60 % svetovne populacije živelo v mestih, prihaja do povečanja gostote prometa v urbanih okoljih, večje družbene in okoljske odgovornosti pri ljudeh, obenem pa strožjih regulacij izpustov emisij. Gamber je izpostavil zanimiva dognanja: »Okolje se spreminja, vendar imamo pri BMW Group pravo strategijo za prihodnost. Vizionarski vozili BMW i3 in BMW i8 sta plod dolgoletnih raziskav in inovativnih pristopov k razvoju novih tehnologij. Vozili predstavljata vizionarsko znanje in tehnologijo na področju učinkovitosti, vozne dinamike, tehnoloških inovacij in oblike.«

bmw-avto-aktiv-postal-ekskluzivni-prodajalec-vozil-bmw-i-v-sloveniji-1427308691

BMW i salon v Kristalni palači

Prvi BMW i razstavni salon so danes uradno odprli v pritljučju Kristalne palače v ljubljanskem BTC. Uradni BMW i prodajni zastopnik in pooblaščeni servisni partner je podjetje Avto Aktiv.

V ljubljanskem salonu BMW i bo stranke pričakalo prijazno in strokovno usposobljeno osebje, ki bodo ponudili atraktivno produktno predstavitev in predstavili najnovejše izdelke iz poprodajne in BMW i Lifestyle kolekcije. Kupcem bodo ponudili testno vožnjo, ugodne finančne rešitve in rešitve fleksibilne mobilnosti. Za vsako stranko bodo izbrali individualni pristop, ki bo naredil BMW i izkušnjo posebno.

bmw-avto-aktiv-postal-ekskluzivni-prodajalec-vozil-bmw-i-v-sloveniji-1427308694

Cene za slovenski trg

BMW i3 bo v Sloveniji na voljo od 36.550 €; vozilo bo v sklopu dodatne opreme na voljo tudi z motorjem za podaljšanje dosega od 41.200 €. Cena za BMW i8 se prične pri 136.800 €.

  • Vir: BMW
  • Foto: BMW

AKTUALNO