Avto Aktiv prevzema vodenje BMW salona v Kranju

  • 04.04.2014
  • Uredništvo
#

Naš partner, podjetje Avto Aktiv Intermercatus, širi svojo prodajno-servisno dejavnost po Sloveniji. Poleg trzinske poslovalnice, odpira svoj center BMW tudi na Gorenjskem, natančneje v Kranju.

Pooblaščeni salon BMW v Kranju meri kar 1520 m2 in že od 2009 ponuja celovito prodajno in servisno storitev za vozila BMW ter servis za vozila MINI. V sklopu ponudbe so tudi finančne rešitve BMW Financial Services in prodaja rabljenih vozil BMW Premium Selection. Izkušena ekipa salona bo svojim zvestim in novim strankam še naprej zagotavljala visoko raven storitev.

Vabljeni v nov salon BMW v Kranju. Več na spletni strani Avto Aktiva in na njihovi Facebook strani, kjer ne manjka pestrih vsebin. Pritisnite Všeč mi je in bodite na tekočem z novostmi in prodajnimi akcijami.

 

 

 

O Avto Aktivu
Začetki podjetja Avto Aktiv segajo v leto 2001. Sprva je podjetje delovalo kot uvoznik, kasneje pa so vodilni v podjetju razširili dejavnost podjetja in pričelo je delovati tudi kot trgovec z vozili.
 
Danes podjetje deluje na področju Trzina in Ljubljane kot trgovec z vozili Volvo, Chevrolet in Suzuki ter kot pooblaščeni serviser za vozila BMW in MINI. S 1. aprilom 2014 pa so odprli nov salon BMW v Kranju.

 

  • Vir: BMW
  • Foto: BMW

AKTUALNO