Audi v svojem apokaliptičnem oglasu opozarja, da audije servisirajte na pooblaščenih servisih

  • 23.03.2015
  • Andrej Jama
#

Audi je za svoje servisne storitve posnel prav poseben video oglas. Ni se odločil za klasično predstavitev svojih produktov z mehaniki v belih haljah in visokotehnološkimi mehaničnimi delavnicami v slogu znanstveno-fantastičnih filmov. Ubrali so drugačno pot. Peljati audija k naključemu mehaniku ni zgolj tvegano početje, temveč zmaga zla nad dobrim... no, vsaj tako bi nam rad to predstavil audi.

Oglasa boste zagotovo veseli vsi ljubitelji zobijevskih apokaliptičnih serij in filmov, saj oglas skozi (že videne) scene predstavlja svoje sporočilo, ki se glasi: "Ne pustite, da vaš audi pade v napačne roke."

Oglas je brez dvoma vrhunsko posnet in dodelan. Na začetku nekaj lepih kadrov audija A5, nakar se kamera preseli v notranjost, kjer vidimo opozorilo, da mora vozilo na servis. Na stotine mehanikov prične v slogu "zombijevskega napada" teči proti audiju, vsak bi ga želel popraviti. A audi varno pripelje na pooblaščeni servis, kjer ga popravijo audijevi strokovnjaki, ne naključni mehaniki. Red je vzpostavljen, "dobro" je zmagalo. :)

  • Vir: YouTube
  • Foto: Zajeta slika

AKTUALNO