Aktivni pogoji nakupa BMW serije 2 active tourer pri Avto Aktivu

  • 01.12.2014
  • Uredništvo
#

V BMW serije 2 Active Tourer je prostora za celo družino in veliko prtljage. Prostoročno odpiranje vrat prtljažnika, prtljažnik z zložljivim dnom, višji položaj sedenja, pomična zadnja sedežna klop, udobno natovarjanje in nešteto možnosti za shranjevanje vam omogočajo, da prostor v vozilu preoblikujete po svojih željah.

Aktivni pogoji nakupa

Izkoristite izjemno priložnost ter izjemno privlačne pogoje nakupa za BMW serije 2 Active Tourer. Novi BMW 218i Active Tourer je s privlačnimi pogoji financiranja in zavarovanja lahko vaš že za 279 EUR na mesec.

Privlačna paketna ponudba

Paket »NA CESTO« vključuje stroške registracije vozila za 1. leto, stroške avtomobilske odgovornosti in stroške vinjete za 2015, ki so že vključeni v financiranje vozila. Paket lahko dopolnite z MINI in MAXI paketom posebno ugodnega kasko zavarovanja. Več o dodatni ponudbi si preberite na povezavi.

Dodaten paket zimskih koles

V ceno vozila je vključen tudi brezplačen zimski komplet koles s 16” litimi platišči in zimskimi pnevmatikami Goodyear UltraGrip 8 Performance Runflat v skupni vrednosti 1.660,85 EUR. Ponudba velja do 31. decembra 2014.

50% popust pri nakupu originalne dodatne opreme

Izkoristite poseben popust na pakete originalne dodatne opreme BMW. Več o dodatni ponudbi si preberite na povezavi.

Vabljeni na predstavitev in testne vožnje v BMW Avto Aktiv v Kranj.

Več na bmw-avto-aktiv.si

  • Vir: BMW Avto Aktiv

AKTUALNO