Adria Drift Series - avtomobilistični spektakel, ki se bo odvijal tudi v Sloveniji

  • 23.03.2015
  • Uredništvo
#

Ekipa, ki že več kot desetletje uspešno razvija slovensko tuning sceno, GaS Tuning Team, je združila moči še z dvema ekipama iz Hrvaške in Srbije. Na področje Balkana prinašajo nekaj drugačnega, svežega, z vonjem po visokih oktanih. Pet dogodkov, razporejenih v tri države bivše Jugoslavije bo poskrbelo za prave celodnevne spektakle.

f4318d3124b182feae3ceab18feded42

Dve visoko rastoči avtomobilistični sceni, združeni pod imenom Adria Drift Series, bosta preplavili Ljubljano, Zagreb, Beograd, Čačak in Krško. Mojstri vožnje na počez bodo v svojem drifterskem slogu v dim zavili prizorišče ter se pomerili za naslov regionalnega prvaka. Na drugi strani pa se bo več kot 100 do popolnega sijaja zloščenih ter tako ali drugače zanimivo predelanih avtomobilov, pomerilo za naslove najbolj atraktivnih vozil v različnih razredih. Seveda gledalci ne bodo prikrajšani niti izven tekmovalnega programa. Poleg vragolij polnega stunt showa in lepih hostes organizator namreč obljublja še pester in raznolik dodatni program. Za najbolj pogumne adrenalinske odvisnike bo tako na voljo tudi vožnja v pravem drift dirkalniku z enim izmed najboljših evropskih drifterjev. Drift prvenstvo bo vzporedno potekalo tudi v pomanjšani različici, pri kateri se bodo pomerili avto modelarji.

GALERIJA

Vsi tisti, ki ste navdušeni nad predelanimi avtomobili in vas navdušujejo adrenalinske vožnje mojstrov volana, si dogodke Adria Drift Series v koledarjih označite že danes.

adriadriftseries.com

  • Vir: Adria Drift Series
  • Foto: Adria Drift Series

AKTUALNO